Stacks Image 5

Hieronder enkele mooie impressies van het Velence Resort & Spa
Stacks Image 39


Hieronder kan je diverse filmpjes bekijken, gemaakt door Hanneke en Jan,
de vroegere eigenaars van deze rolstoeltoegankelijke vakantiewoning.
Ze vergaarden in de loop der jaren veel kennis over deze locaties in en rond Velence.


Rolstoel toegankelijk vakantie in Velence Hongarije. Pool villa is geschikt voor maximaal 6 personen en een baby. Met een handicap kunnen medische apparatuur en hulpmiddelen te gebruiken voor gratis. Zeer rolstoelvriendelijk evironment. Iedere gehandicapte of senior zullen genieten Velencemeer op slechts 100 meter van dit aangepaste vakantiewoning. Restaurants, ATM en supermarkt op loopafstand van deze begane grond bungalow. Afstand naar Boedapest is 45km.

Wandel of rol op het gebied van onze rolstoelvriendelijk vakantiehuis voor mensen met een handicap. Velence en Velencemeer, Hongarije is een bloeiende toeristische gebied. Aangepast vakantiewoningen zijn moeilijk te vinden. Vrijstaande bungalow Szabadsag met rolstoeltoegankelijk is slechts een korte loopafstand van het Velencemeer. We mochten langer gebied is zeer rolstoel vriendelijk met fietspaden en hellingen.

Gloednieuwe boulevard aan het meer Velence, Hongarije. Het is een populaire vakantiebestemming.

In mei nam 2013 boot races plaats in Velencemeer. Veel sporters en toeschouwers waren om naar de races te kijken. Deze video toont de toegankelijkheid van het Velencemeer wal. Een fietspad rond het meer suites fietsers, rolstoelgebruikers, scootmobiel en traag wandelaars. Andere sporten zijn windsurfen, vissen, zeilen, roeien, zwemmen, wakeboarden, etc.

In het centrum van Boedapest 100 meter van de beroemde Kettingbrug vind je deze prachtige markthallen. Deze prachtige plek is gemakkelijk toegankelijk voor rolstoelgebruikers.